Naslovna

Lasersko

markiranje – rezanje – graviranje

   Nudimo usluge LASERSKOG markiranja, rezanja i graviranja na donešeni ili vlastiti material.

   Lasersko graviranje je postupak urezivanja  teksta ili grafike laserskom zrakom na za to pogodnom materijalu. Prednost lasera jeste to sto se graviranje odvija upotrebom laserske zrake, bez neposrednog kontakta sa materijalom na koji se gravira. To omogućuje vrhunsku preciznost, veliku razlučivost graviranog sadržaja, veliku brzinu izrade te postojanost gravure.
Lasersko graviranje je moguće na materijala poput gume, drveta, kože, stakla, spužvastih materijala, pleksiglasa, polimernih ploča  farbanih metala, inox-a…
Osim graviranja, laseri imaju i mogućnost rezanja izgraviranog sadržaja ili nekog zadatog sadržaja.

Nudimo Vam izradu pečata, reklamne table, natpisne ploče, stalka, kutije, pozivnice, privjeska, kalendara, okvira, inventurne pločice, te gravure na hemijske, upaljače, rokovnike, ambalažu….

Više detalja o laserskom markiranju - rezanju - graviranju

EKO SOLVENT štampa

Radimo eko solvent stampu velikog formata i visoke rezolucije.
Solvent stampa je pogodna za vanjsko I unutarnje oglašavanje. Stampamo na razlicitim materijalima: pvc foliji, ceradi, umjetničkom  platnu, prozorskoj foliji, poster papiru…

Po Vašoj potrebi imamo mogućnost printanja do 100 m2 na sat rada mašine.

Možemo Vam ponuditi izradu bilborda, banera, postera, zastava, naljepnica , brendiranje izloga, brendiranje vozil…

Više detalja o solvent štampi

Sito štampa

Prednost sito štampe je visok kvalitet otiska i njegova trajnost. Toliko. Imate reklamnu kampanju? Potrebu za kišobranima u jesen? Majicama pred letnju sezonu? Radne kombinezone i opremu tokom cele godine? Neka se vaš brend vidi i neka dugo traje. Mi možemo da vam pomognemo u tome. Jer je naš otisak kvalitetan i traje dugo. Ponekad i duže od brenda.

Sito štampa je tehnika kojom je moguće ostvariti otisak na gotovo svim predmetima sa ravnom površinom. Pogodna je za štampu na plastici, drvetu, keramici i sličnim podlogama raznih oblika i namena. Posebnu primenu nalazi utekstilnoj industriji za štampu najraznovrsnijih tekstilnih materijala.

Prednost otiska dobijenog kroz proces sito štampe naše štamparije na ovaj način je visok kvalitet, kao i njegova trajnost. To je razlog zašto se prilikom izrade najkvalitetnijih reprodukcija poznatih slika, kao tehnika isključivo koristi sito štampa.

Više detalja o sito štampi

Digitalna stampa pruza brojne prednosti u odnosu na standardnu ofset štampu, najbitnije prednosti su:

  • brzina izrade
  • povoljna cena za male i srednje tiraze
  • kvalitet
  • stampanje malih tiraza
  • ekonomičnost za male i srednje tiraže, koji u ofsetu ne bi bili ekonomski opravdani a realizacija bi trajala po nekoliko dana
  • mogucnost stampe na razlicitim materijalima – kunstdruk do 300gr, folija, muflon, specijalni papiri itd.)
  • mogucnost personalizacije
  • mogucnost stampe promenljivih podataka (ulaznice sa bar-kodom, bonovi, nagradne igre..)
 Štampa se na papirima do formata 33,0 x 48,8 cm. Veličina otiska je 32,0 x 46,8 cm
Više detalja o digitalnoj štampi

Digitalna štampa

UV štampa

Direktna štampa na metalu, drvetu, plastici, koži, staklu, privescima, olovkama, upaljačima…

Profesionalna digitalna UV štampa omogućava brzo direktno štampanje na skoro svim vrstama medija.  Cena otiska je konkurentna svim vrstama konvencionalnih metoda štampe i omogućava jako dobar odnos cene i kvaliteta. Prednost ove tehnologije štampe su mnogobrojne, na svaki zahtev može se odgovoriti brzom izradom bez ograničenja količine, a po niskim cenama.

Princip rada digitalog UV štampača je taj da se štampa vrši na skoro svim materijalima EKO UV bojama visokog kvaliteta (nisu kineske), a UV lampe svojom svetlošću trenutno suše nanetu boju.

Više detalja o UV štampi

DESIGN BY Ed-Vision ~ SVA PRAVA ZADRŽANA. Copyright@2020